SHOWDANCE

 

Indtil sommeren 2010 gik jeg til showdance ved "De Dansende Stjerner", hvor lederen og danselæreren hed Berit.
Jeg har gået til showdance siden 2005, men stoppede fordi jeg i stedet ville prøve at gå til spring i Spørring Rideforening.

Den 13.juni 2010 sluttede jeg af med "De Dansende Stjerner" 's afslutnings arrangement i Vejlby-Risskov Hallen.

15.marts 2009 / DDS Stævne.

Søndag den 15.marts 2009 afholdt De Dansende Stjerner DDS stævne i Vejlby Risskov Hallen, hvor Louise og de øvrige på holdet deltog. Det blev til en 2.plads og en sølvmedalje.

         

    

 

22.november 2008 / Julebal.

Det årlige julebal hos DDS blev afholdt lørdag den 22.november i Vejlby-Risskov Hallen, og der var samlet næsten 600 børn til arrangementet.
Mit hold skulle dette år være hjælpenisser ved arrangementet, som varede helt til kl. 17:00.

    

         

Sommeren 2008 / De Dansende Stjerner.

I sommerferien 2008 - helt præcist i uge 28, var jeg udtaget til at rejse med De Dansende Stjerner til en stor gymnastikopvisning i nærheden af Barcelona i Spanien. helt uden min mor og far. ØV ØV ØV - turen  blev aflyst den 26.februar på grund af for mange afbud !

9.februar 2008 / De Dansende Stjerner.

Lørdag den 9.februar 2008 deltog jeg i mit første dansestævne med De Dansende Stjerner. Stævnet foregik i Stoholm Kultur- og Idrætscenter og holdene fra De Dansende Stjerner kørte med bus fra Viby Torv kl. 11.30.
Det var den første turnering jeg deltog i, og jeg var rigtig stolt da holdet vandt B-finalen, og dermed en samlet 7.plads ud af 19 deltagende hold i konkurrencen.

    
Mit hold skulle danse kl. ca. 18:30 og efter alle 19 hold i samme gruppe havde været igennem første runde, blev holdene delt op i A, B og C finaler. Forventningerne inden stævnet var nok at vi ville kumme i C-finalen, men dommerne havde efter vores første opvisning placeret os i B-finalen. Efter at alle holdene igen havde været på gulvet, skulle dommerne igen give karakterer, og stor var glæden da stævnespeakeren kunne sige; "Og vinderen af B-finalen blev hold nummer 287 fra DDS..... Ju-huuuu vi havde vundet B-finalen og der var pokal og diplom til holdet samt en lille præmie til alle deltagerne på holdet.
Arrangementet sluttede først efter præmieoverrækkelsen kl. 23:30, så det var en lang - men sjov - dag med vennerne fra showdance holdet.


Vil du se flere billeder fra turneringen? Klik her!

 

7.september 2007 / Salsa optog i festugen.

Fredag den 7.september deltog jeg og andre dansere fra De Dansende Stjerner i et optog fra Grønnegade til Pier 1 på havnen i Århus.


Du kan se en billedserie fra arrangementet, ved at klikke
her.

Copyright 2014 © juulnysom.dk • webmaster@juulnysom.dk